Mesin Basuh Viral - Khind 2 in 1 Washer Dryer

MesinBasuhViral.com

Panduan Ejen Khind – Anda Buat, Anda Dapat! Jom Pulun!

Panduan Ejen Khind - Mudahkan kerja anda dengan panduan lengkap dan padat. Sila baca dengan teliti!
Jadi Agent Jualan Khind
5/5 - (37 votes)

Panduan Ejen Khind disediakan bagi memudahkan setiap ejen terumatanya yang masih baru untuk lebih faham proses dan lebih cepat untuk mula bina pendapatan bersama Khind Malaysia. Sila baca dengan teliti! Semoga bermanfaat!

Isi Kandungan

CARA DAPATKAN LANDING PAGE

Landing page adalah antara ‘senjata’ yang berkesan dalam medan marketing. Walaupun ianya optional tapi sangat digalakkan untuk setiap Ejen Khind memilikinya.

Landing page terbahagi kepada 2 iaitu untuk;

  1. Sales (Produk)
    Contoh : https://mesinbasuhviral.com/sumaiya
  2. Rekrut (Daftar Ejen)
    Contoh : https://mesinbasuhviral.com/sumaiya/#join

Kelebihan Landing Page;

✅ Copywriting di landing page mewakili diri kita untuk memberi info awal

✅ Info yang semua prospek terima adalah sama (standardized)

✅ Info mudah secara ringkas dan mudah difahami prospek

✅ Sesuai untuk zero cost marketing & paid ads

✅ Membantu meningkatkan personal branding

✅ Peratusan untuk convert sangat tinggi dengan adanya ciri Proof Factor notification

✅ Isian form terus ke whatsapp sekiranya prospek isi dan hantar

Ada 2 Cara untuk dapatkan Landing Page seperti di bawah.

Pertama: Automatik (10 minit boleh siap!);

  1. Layari https://mesinbasuhviral.com/checkout
  2. Isi details & tekan Place Order untuk buat bayaran (RM150)
  3. Isi Form Landing Page & tekan Hantar
  4. Landing Page anda siap! (Copy link landing page anda di browser)

Kedua: Manual (siap dalam tempoh 24 jam)

STRATEGI MARKETING ONLINE

Ada dua strategi marketing yang boleh anda gunakan untuk mendapatkan prospek menggunakan landing page iaitu secara Zero Cost dan Paid Ads.

1) Zero Cost Marketing

A) Whatsapp :

  • Letak link landing page anda di profile dan kerap share status whatsapp.
  • Blast promosi dan masukkan link landing page kepada contact list handphone anda melalui whatsapp.

B) Sosial Media : (Facebook, Instagram, TikTok)

  • Letak link landing page anda di profile akaun sosial media anda.
  • Kerap share content berkaitan dan masukkan link landing page anda. (wall personal dan group2 komuniti)

2) Paid Ads (FB & IG ads, TT ads, Google Ads)

  • Cara ini paling cepat.

AUTO REPLY WHATSAPP & SKRIP

Auto reply wasap sangat membantu untuk reply mesej pertama dari pelanggan setelah mereka isi form di landing page. Tutorial di bawah adalah untuk pengguna android sahaja.

Langkah 1 : Install app “Whatauto (Percuma)

Langkah 2 : di page Menu,  tekan button Menu Reply > Create Menu

Di ruangan Type a message, masukkan skrip di bawah;

Hi, terima kasih di atas tempahan Khind Washer Dryer 2 in 1. Saya perlukan sedikit lagi info tambahan berkenaan rekod CTOS.

✍️  *Sila taip (angka sahaja) 1 atau 2  atau 3 mengikut status di bawah;*

_Nota: Jika anda ada CTOS, masih berpeluang untuk dapatkan approval..Just inform saya._(Tak janji,
saya cuba bantu)

Buat 3 list dengan tekan add list dan masukkan;

*Tiada CTOS*
*Ada CTOS*
*Tak Pasti*

Seterusnya save.

Langkah 3 : di page Menu,  tekan button Custom Reply > On > tekan button +

Di ruangan Incoming Keyword, masukkan skrip di bawah;

saya berminat nak tempah Mesin Basuh

Reply options, tick Menu Reply

Match Options, pilih Contains

Seterusnya save

Langkah 4 : di page Menu,  tekan button Custom Reply > tekan button +

Di ruangan Incoming Keyword, masukkan angka 1

Di ruangan Reply message, masukkan skrip di bawah;

*TIADA CTOS*

Baik, saya akan submit permohonan anda secepat yang mungkin. Berikut adalah langkah seterusnya:

👉 𝐕𝐄𝐑𝐈𝐅𝐈𝐂𝐀𝐓𝐈𝐎𝐍 : Anda akan terima link verification dari Khind Malaysia untuk upload IC depan & belakang.

Selepas upload IC dan submit, sila tunggu sebentar sehingga keluar status "Pending IC Verification". Just tunggu result keluar sahaja (biasanya dalam tempoh 24 jam hari bekerja)

--
Jika permohonan anda lulus, berikut adalah proses seterusnya;

👉 𝐂𝐎𝐍𝐅𝐈𝐑𝐌 𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 : Anda akan terima link confirm order untuk buat bayaran pertama iaitu advance payment utk bulan ke-36 (RM125) + Processing Fee (RM1), Total adalah RM126.

👉 𝐀𝐏𝐏𝐎𝐈𝐍𝐓𝐌𝐄𝐍𝐓 : Setelah buat bayaran, just tunggu team installer akan hubungi anda untuk set appointment pemasangan (biasanya dalam tempoh 7-14 hari)

👉 𝐏𝐄𝐍𝐆𝐇𝐀𝐍𝐓𝐀𝐑𝐀𝐍 & 𝐏𝐄𝐌𝐀𝐒𝐀𝐍𝐆𝐀𝐍 : Anda akan dihubungi oleh team installer untuk penghantaran dan pemasangan.

Match Options, pilih Exact Match

Seterusnya save

Langkah 5 : di page Menu,  tekan button Custom Reply > tekan button +

Di ruangan Incoming Keyword, masukkan angka 2

Di ruangan Reply message, masukkan skrip di bawah;

*ADA CTOS*

Baik, saya akan submit permohonan anda mengikut slot kelonggaran permohonan (biasanya jam 8 malam). Berikut adalah langkah seterusnya:

👉 𝐕𝐄𝐑𝐈𝐅𝐈𝐂𝐀𝐓𝐈𝐎𝐍 : Anda akan terima link verification dari Khind Malaysia, Sila forward link tersebut beserta gambar ic depan & belakang kepada saya. Sy akan buatkan verification untuk anda.

--
Jika permohonan anda lulus, berikut adalah proses seterusnya;

👉 𝐂𝐎𝐍𝐅𝐈𝐑𝐌 𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 : Anda akan terima link confirm order untuk buat bayaran pertama iaitu advance payment utk bulan ke-36 (RM125) + Processing Fee (RM1), Total adalah RM126.

👉 𝐀𝐏𝐏𝐎𝐈𝐍𝐓𝐌𝐄𝐍𝐓 : Setelah buat bayaran, just tunggu team installer akan hubungi anda untuk set appointment pemasangan (biasanya dalam tempoh 7-14 hari)

👉 𝐏𝐄𝐍𝐆𝐇𝐀𝐍𝐓𝐀𝐑𝐀𝐍 & 𝐏𝐄𝐌𝐀𝐒𝐀𝐍𝐆𝐀𝐍 : Anda akan dihubungi oleh team installer untuk penghantaran dan pemasangan.

Match Options, pilih Exact Match

Seterusnya save

Langkah 6 : di page Menu,  tekan button Custom Reply > tekan button +

Di ruangan Incoming Keyword, masukkan angka 3

Di ruangan Reply message, masukkan skrip di bawah;

*TAK PASTI*

Baik, saya akan submit juga permohonan secepat yang mungkin. Sekiranya tak lulus, boleh buat resubmit menggunakan penama lain. Just inform saya nanti. 

Berikut adalah langkah seterusnya;

👉 𝐕𝐄𝐑𝐈𝐅𝐈𝐂𝐀𝐓𝐈𝐎𝐍 : Anda akan terima link verification dari Khind Malaysia untuk upload IC depan & belakang.

Selepas upload IC dan submit, sila tunggu sebentar sehingga keluar status "Pending IC Verification". Just tunggu result keluar sahaja (biasanya dalam tempoh 24 jam hari bekerja)

--
Jika permohonan anda lulus, berikut adalah proses seterusnya;

👉 𝐂𝐎𝐍𝐅𝐈𝐑𝐌 𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑 : Anda akan terima link confirm order untuk buat bayaran pertama iaitu advance payment utk bulan ke-36 (RM125) + Processing Fee (RM1), Total adalah RM126.

👉 𝐀𝐏𝐏𝐎𝐈𝐍𝐓𝐌𝐄𝐍𝐓 : Setelah buat bayaran, just tunggu team installer akan hubungi anda untuk set appointment pemasangan (biasanya dalam tempoh 7-14 hari)

👉 𝐏𝐄𝐍𝐆𝐇𝐀𝐍𝐓𝐀𝐑𝐀𝐍 & 𝐏𝐄𝐌𝐀𝐒𝐀𝐍𝐆𝐀𝐍 : Anda akan dihubungi oleh team installer untuk penghantaran dan pemasangan.

Match Options, pilih Exact Match

Seterusnya save

Langkah 7 : di page Menu,  tekan button Custom Reply > tekan button +

Di ruangan Incoming Keyword, masukkan skrip di bawah;

Hi! Terima kasih kerana berminat nak tempah Khind Washer Dryer 2 in 1. Sila isi detail tempahan anda di sini 👉 https://mesinbasuhviral.com/sumaiya/#tempah

Match Options, pilih Contains

Seterusnya save

Langkah 8 : di page Menu,  tekan button Custom Reply > tekan button +

Di ruangan Incoming Keyword, masukkan skrip di bawah;

KHIND NEW AGENT REGISTRATION

Di ruangan Reply message, masukkan skrip di bawah;

Hi! Terima kasih dan tahniah kerana berminat untuk jana pendapatan bersama Khind Malaysia. Pendaftaran Agent Khind adalah percuma sahaja!

Dalam tempoh 24 jam dari sekarang, anda akan terima link daripada whatsapp rasmi Khind Malaysia untuk anda dapatkan Agent Code. Sila tekan link di sana, isi dengan lengkap dan submit.

Selepas submit sila inform pada saya di sini. Saya akan add anda masuk group support.

Terima kasih.

Match Options, pilih Contains

Seterusnya save

Langkah 9 : di page Home, 

Tekan  Auto Reply ON

Edit auto reply text dan tick Custom Reply dan Save

Langkah 10 : tekan titik 3 bertindih sebelah atas kanan

Pilih Setting

Tekan Automatic On

Tick Notification

Tick Phone Idle

Back

Pilih  Reply Header & Footer

Disable Reply Header & Reply Footer

Back ke main Menu dan selesai!

CARA KEYIN ORDER

Selepas anda mendapat lead hasil dari marketing landing page, berikut adalah cara untuk keyin order pelanggan anda;

1) Login Agent POS (Menu Products)
https://easyr2o.khind.com.my/product-list

2) Pilih Washer Dryer

3) Pilih salah satu pelan dan tekan button “Place Order”
Cash : RM3500
Rent To Own : RM125

4) Isi details customer dan tekan button “Next”

5) Isi alamat customer dan tekan button “Next” kemudian “Complete”

6) Pilih menu Orders, tekan order yang telah anda keyin sebentar tadi (Unapproved) kemudian tekan button “Send Verification Link”. Pelanggan anda akan terima whatsapp daripada Khind Malaysia untuk proses verification.

FOLLOW UP (VERIFICATION)

Proses verification perlu dibuat oleh pelanggan anda iaitu upload gambar IC (depan & belakang). Whatsapp / call pelanggan anda untuk dia lakukan proses verification dengan tekan link dari Khind Malaysia dan upload ic depan & belakang sehingga keluar status “Pending IC Verification”.

Contoh Follow Up:

Salam cik, ada dapat wasap dari Khind Malaysia? Ni adalah proses untuk buat verification. Caranya:

1- Tekan link di wasap Khind Malaysia

2- Tick “I hereby agree…”

3- Tekan button “Proceed to IC Verification”

4- Upload gambar I/C depan & belakang diruangan yang disediakan

5- Tekan button arrow -> 

6- Tunggu sehingga keluar status “Pending IC Verification”

7- Screenshot status dan send pada saya.

Saya akan update untuk proses seterusnya..

Selepas pelanggan bagi screenshot status verification…

Ok..sekarang ni just tunggu result saja. Nanti cik akan terima wasap atau call daripada Khind Malaysia samada approve atau tak. Harap2 approve lah..

Mohon angkat call sekiranya ada terima call dari no di bawah. (Biasanya kalau Khind call dah hampir approve cuma mereka nakkan pengesahan yang mmg cik ada buat pembelian, bukan orang lain guna nama. Untuk elakkan scam)

*0378392174 - Office Khind*
*0378392175 - Office Khind*
*60182233389 - CS Khind*

--
Kalau approve, cik akan dapat link untuk buat bayaran.

Kalau reject, boleh resubmit penama lain samada pasangan atau ahli keluarga. Syaratnya no. h/p dan email mesti berbeza dgn yang sebelum ni. Alamat sama takda masalah. Apapun nanti inform sy..

FOLLOW UP RESULT

Anda boleh lihat status order pelanggan anda samada approve atau reject di dalam Agent POS. Dalam masa yang sama pelanggan anda juga akan terima wasap status permohonan daripada Khind Malaysia.

Jika lulus, anda akan nampak order pelanggan anda di ruangan Unpaid. Jika reject akan masuk di ruangan Cancelled.

Contoh follow up (Unpaid);

Salam..saya check sistem, Alhamdulillah permohonan cik dah lulus..tahniah!

Ada dapat wasap link payment drp Khind Malaysia? Kalau dah dapat cik dah boleh buat payment untuk pihak Khind arrange penghantaran & pemasangan.
Cara untuk buat bayaran;

1- Tekan link bayaran daripada Khind Malaysia

2- Masukkan detail untuk proses bayaran

3- Kalau tak terima otp, just tekan button *skip saving card*

Inform saya jika dah selesai buat bayaran ya..nnt sy update proses seterusnya.

Selepas pelanggan update dah buat bayaran…

Ok nnt team installer akan hubungi cik untuk set appointment pemasangan. Biasanya diorg akan minta gambar tempat cik nak pasang nanti.

Kalau ada apa2 pertanyaan untuk proses seterusnya boleh tanya sy atau boleh juga direct dengan Customer Service Khind. Ni saya share juga contact CS  Khind.

Kemudian share contact CS Khind

Contoh follow up (Cancelled);

Salam..saya check sistem, status tak lulus la cik. Tapi jangan risau kita oleh buat resubmit. Macam sy inform sebelum ni boleh guna penama samada pasangan atau ahli keluarga. Pastikan no. hp, email tak sama dengan yg sebelum ni. Alamat sama takda masalah..

Untuk resubmit isi form kat bawah ni ya cik..
*BORANG ORDER KHIND WASHER DRYER*

*Syarat Pakej Ansuran:*
1. Warganegara 
2. Umur 18-60 tahun. 
3. Sila inform ada CTOS atau tak

*Syarat Pakej Tunai:*
Tiada

*DETAIL DIPERLUKAN*
Nama Mengikut IC :
No IC :
No Whatsapp :
Email :
Alamat Pemasangan :

*Sila cek semula dan pastikan semua ejaan dan info betul ☺️👍

ORDER STATUS

Status Order

Terdapat 9 jenis order status yang perlu anda tahu. Berikut adalah detail setiap satu;

Login Agent POS (Menu Orders)
https://easyr2o.khind.com.my/order-list

1) All – Senarai semua order

2) Unapproved : Pelanggan anda belum buat verification atau dalam proses verification HQ.

3) Unpaid : Permohonan telah lulus dan pelanggan belum buat bayaran.

4) Cancelled : Permohonan tidak lulus.

5) Assigning Delivery Partner : Pelanggan anda telah buat bayaran.

6) Appointment In Progress : Pelanggan akan dihubungi oleh team installer untuk set appointment pemasangan.

7) Postponed : Pemasangan ditunda ke tarikh lain.

8) Installation In Progress : Proses penghantaran & pemasangan.

9) Installer : Washer Dryer telah selamat di pasang.

FORMAT MINTA SUPPORT CS

Untuk dapatkan bantuan SM atau CS, sila gunakan format di bawah. Isu biasa yang sering ejen minta support adalah seperti;

  • Customer belum dapat appointment date
  • Customer dah dapat appointment date, tapi belum pasang pada tarikh berkenaan
  • Customer status Postponed, nak check sebab apa postponed
*Support Required*

*Title Issue :* 

*Order No :* 
*Cust Name :* 
*Customer Tel :* 
*Product :* KHIND WD1438 10/6kg Washer Dryer Combo.
*Agent Name :* 
*Agent Code :* 

*Remarks :*  

CARA DAFTAR EJEN BARU

Jika ada prospek yang ingin mendaftar sebagai ejen khind di bawah anda, prosesnya sangat mudah! Anda hanya perlu masukkan no h/p prospek tersebut. Caranya seperti bawah.

Login Agent POS (My Agents)
https://easyr2o.khind.com.my/agent-list

1) Tekan button + sebelah bawah kanan.

2) Masukkan no. h/p prospek

3) Tekan button “Send Onboarding URL”

Bakal ejen anda akan terima wasap daripada Khind Malaysia untuk dia isi dan submit.

4) Follow up prospek ejen untuk dia isi dan submit. Anda juga boleh check di page My Agents, nama ejen baru akan tersenarai di ruangan tersebut.

5) Invite ejen anda untuk join group dengan share link group. Selepas ejen anda join group, sila welcome beliau dengan dengan skrip di bawah:

Assalamualaikum / Salam Sejahtera. Welcome.. 

[Tulis Nama Ejen di sini]

Tahniah kerana menjadi salah seorang agent KHIND MALAYSIA BATCH YANG PERTAMA 💥🥇

Sila rujuk setiap link di bawah untuk panduan, bahan marketing, copywriting semua telah disediakan! Anda buat anda dapat! 😃💰🚀

1️⃣ Panduan Ejen Baru
https://bit.ly/Panduan-Ejen-Khind

2️⃣ Khind Washer Dryer 2 in 1
https://t.me/+LlznWzyJEJdjNjFl

3️⃣ Testimoni Apa Kata Pelanggan
https://t.me/+Ne7pazCxfIYyMzdl

4️⃣ Copy Writing
https://t.me/+BBSS5SOnYJQ1ZDZl

Rujukan Lain

Senarai Video Tutorial & Troubleshooting

Berikut adalah senarai link video Tutorial, Troubleshooting & User Guide berkaitan produk . Anda boleh forward senarai ni kepada pelanggan anda yang dah berjaya pasang Khind Washer Dryer 2 in 1.

KHIND WASHER DRYER WD1438 -USER GUIDE
https://youtu.be/XFP1PYDxZ8U?si=Ej13px1gsbWNH4EI

[Tutorial] KHIND DRYER WD1438 1 HOUR WASH & DRY MODE
https://youtu.be/qItQyIjvC7Q?si=k7HHI9dBkNehnLp6

[Tutorial] KHIND WASHER DRYER WD1438- MIXED MODE
https://youtu.be/-Hse782Wq0w?si=mESclsFPluMEzoTV

[Tutorial] KHIND WASHER DRYER WD1438- DRY MODE
https://youtu.be/OZpkqVw3RKk?si=ZTlRMjnk9VfD83kX

TROUBLESSHOOTING KHIND WASHER DRYER WD1438 E01 water inlet fault
https://youtu.be/vZKe6sKEUj0?si=nLng0wZQbkJ78YJd

TROUBLESSHOOTING KHIND WASHER DRYER WD1438 E03 DRAINAGE FAULT
https://youtu.be/jC6yaU3d6GE?si=lfm9QvkOjnMKXtG7

Senarai Area Pemasangan

Untuk seluruh semenanjung cover untuk pemasangan kecuali Johor ada sebahagian tak cover. Sila semak dengan leader atau CS Khind terlebih dahulu.

Sabah & Sarawak

Komisyen Ejen Khind

Komisyen Ejen Khind

Semoga Berjaya! Jom Pulun!

Ingatlah! Impian hanyalah permulaan. Namun, jika anda bertindak dan berusaha, impian itu dapat menjadi kenyataan. Jangan biarkan impian anda hanya menjadi khayalan semata-mata

Share:

More Posts

Best Selling Washing Machine in Malaysia 2024

Mesin Basuh Front Load Terbaik & Murah di Malaysia 2024

Ketahui mesin basuh front load terbaik dan murah di Malaysia untuk tahun 2024. Panduan komprehensif kami merangkumi tip untuk memilih mesin yang tepat, perbandingan ciri dan harga dari jenama-jenama terkemuka seperti Samsung, LG, Panasonic, dan Electrolux, serta senarai 10 model terbaik. Sama ada anda mencari kecekapan tenaga, teknologi terkini, atau reka bentuk mesra pengguna, temukan mesin basuh yang sempurna untuk memenuhi keperluan dan bajet anda.

Nak Buat Extra Income? Daftar Jadi Ejen Sekarang!

Apa Kata Pelanggan

BERMINAT NAK JADI AGENT?

Jom sertai kami sebarkan manfaat Khind Washer Dryer sambil jana income lumayan!

Scroll untuk daftar

Peluang buat EXTRA INCOME tanpa modal!

"Ya! Tanpa Keluar Modal!"

JOM  SERTAI KAMI SEBAGAI AGENT KHIND BERDAFTAR 

...dan mula jana income secara online sahaja!

Scroll untuk info

Terbuka Kepada Semua!

Anda salah seorang dalam senarai di bawah? Ya! anda layak untuk sertai kami.

Senang cerita..semua boleh!

Syarat Mudah;

Scroll untuk info

Apa yang anda dapat?

Berikut 3 jenis income yang bakal anda terima;

INCOME 1

COMMISSION PER UNIT

INCOME 2

PERSONAL BONUS

INCOME 3

GROUP BONUS

Scroll untuk info

Kenapa Perlu Daftar Sekarang?

Berikut kelebihan menjadi agent Khind berdaftar

Sebagai bonus! Join team kami anda akan dapat…

Scroll untuk info

Soalan Lazim (FAQ)

Untuk mendaftar, sila isi borang penyertaan yang disediakan di bawah dan tekan hantar. Kemudian anda akan terus ke whatsapp introducer untuk proses seterusnya.

Anda hanya perlu beri I/C depan dan belakang. Sila whatsapp kepada introducer selepas mendaftar.

Tiada masalah, yang penting anda ada akaun bank untuk kemasukan komisyen.

Buat masa ini hanya produk mesin basuh Khind 2 in 1 Waser Dryer. Jika ada produk tambahan akan dimaklumkan di dalam group support.

Ya boleh! Tiada masalah kerana anda akan dibimbing A to Z berkaitan pemasaran online. Sangat mudah!

Ya boleh! Malah sangat digalakkan. Jika anda berkemahiran dalam marketing fb ads, google ads, tiktok ads adalah suatu kelebihan.

Boleh! Tiada masalah jika anda prefer cara offline seperti flyers dan sebagainya.

Anda perlu keyin melalui handphone sahaja. Secara detail akan dijelaskan oleh introducer anda nanti melalui whatsapp.

Bayaran komisyen setiap 14 haribulan terus ke akaun bank anda.

Selepas anda mendaftar, biasanya dalam tempoh 5 hari bekerja untuk anda terima ID agent.

Anda hanya perlu promote dan terus promote. Itu sahaja! Selebihnya pihak syarikat yang akan uruskan seperti penghantaran dan pemasangan produk.

Scroll untuk daftar

Cepat! Agent seluruh Malaysia diperlukan segera!

Isi dan lengkapkan borang di bawah. Selepas tekan butang hantar, anda akan dibawa ke whatsapp untuk proses seterusnya.

Jadi Agent Jualan Khind

Isi dan lengkapkan borang di bawah. Selepas tekan butang hantar, anda akan dibawa ke whatsapp untuk proses seterusnya.

Sertai Kami Sekarang

BERMINAT NAK JADI AGENT?

Jom sertai kami sebarkan manfaat Khind Washer Dryer sambil jana income lumayan!

Scroll untuk daftar

Peluang buat EXTRA INCOME tanpa modal!

"Ya! Tanpa Keluar Modal!"

JOM  SERTAI KAMI SEBAGAI AGENT KHIND BERDAFTAR 

...dan mula jana income secara online sahaja!

Scroll untuk info

Terbuka Kepada Semua!

Anda salah seorang dalam senarai di bawah? Ya! anda layak untuk sertai kami.

Senang cerita..semua boleh!

Syarat Mudah;

Scroll untuk info

Apa yang anda dapat?

Berikut 3 jenis income yang bakal anda terima;

INCOME 1

COMMISSION PER UNIT

INCOME 2

PERSONAL BONUS

INCOME 3

GROUP BONUS

Scroll untuk info

Kenapa Perlu Daftar Sekarang?

Berikut kelebihan menjadi agent Khind berdaftar

Sebagai bonus! Join team kami anda akan dapat…

Scroll untuk info

Soalan Lazim (FAQ)

Untuk mendaftar, sila isi borang penyertaan yang disediakan di bawah dan tekan hantar. Kemudian anda akan terus ke whatsapp introducer untuk proses seterusnya.

Anda hanya perlu beri I/C depan dan belakang. Sila whatsapp kepada introducer selepas mendaftar.

Tiada masalah, yang penting anda ada akaun bank untuk kemasukan komisyen.

Buat masa ini hanya produk mesin basuh Khind 2 in 1 Waser Dryer. Jika ada produk tambahan akan dimaklumkan di dalam group support.

Ya boleh! Tiada masalah kerana anda akan dibimbing A to Z berkaitan pemasaran online. Sangat mudah!

Ya boleh! Malah sangat digalakkan. Jika anda berkemahiran dalam marketing fb ads, google ads, tiktok ads adalah suatu kelebihan.

Boleh! Tiada masalah jika anda prefer cara offline seperti flyers dan sebagainya.

Anda perlu keyin melalui handphone sahaja. Secara detail akan dijelaskan oleh introducer anda nanti melalui whatsapp.

Bayaran komisyen setiap 14 haribulan terus ke akaun bank anda.

Selepas anda mendaftar, biasanya dalam tempoh 5 hari bekerja untuk anda terima ID agent.

Anda hanya perlu promote dan terus promote. Itu sahaja! Selebihnya pihak syarikat yang akan uruskan seperti penghantaran dan pemasangan produk.

Scroll untuk daftar

Cepat! Agent seluruh Malaysia diperlukan segera!

Isi dan lengkapkan borang di bawah. Selepas tekan butang hantar, anda akan dibawa ke whatsapp untuk proses seterusnya.

Jadi Agent Jualan Khind

Isi dan lengkapkan borang di bawah. Selepas tekan butang hantar, anda akan dibawa ke whatsapp untuk proses seterusnya.

Sertai Kami Sekarang

PROMO ENDS IN:

Days :
Hours :
Minutes :
Seconds

Tempah Mesin Basuh Viral Sekarang!
(Top Load)

PROMO ENDS IN:

Days :
Hours :
Minutes :
Seconds

Tempah Mesin Basuh Viral Sekarang!
(Front Load)